Minnesord Stina Hägglöf föddes 1978 och växte upp i Piteå. Här har hon sin mamma Margareta och sin storebror Daniel. Stinas pappa Ruben dog när Stina bara var 10 år vilket var en stor sorg för henne.

Stina gick ett år dansgymnasium i Umeå och flyttade sen tillbaka till Piteå för att gå målarlinjen på Strömbacka. Därefter flyttade hon till Norge och blev kvar där i tio år.

Karriären var viktig för Stina och jobben fick ofta styra bostadsort. Hon har varit chef på Maxbo i Norge, på Åhléns i Lycksele, Willys i Piteå och nu senast på Axfood Snabbgross i Umeå. Hon var målmedveten och resultatstyrd, jobbade hårt och älskade utmaningar både inom yrkes- och privatlivet.

Stina var otroligt generös och omtänksam. Hon ställde alltid upp och var beredd att göra allt för dem hon älskade. Hon var lojal, man kunde lita på henne till 100 procent och ingen var så handlingskraftig som hon.

Stina hade ett stort hjärta och en moralisk kompass som var orubblig. Hon var den som skulle kämpa för dig och finnas vid din sida i vått och torrt.

Hon hade en familjehemsplacerad tjej som hon var en enormt viktig person och förebild för. Att Jennifer nu har en bra grund inför vuxenlivet var Stinas stora lycka.

Stinas energi och livsglädje smittade av sig på oss runt omkring och hon var en enastående värdinna. Hon var otroligt social med ett stort kontaktnät via Ladies Circle med vänner runt om i hela landet. Senast jag skrev om Stina var till hennes 40-årsfest med närmare 100 gäster.

Stina tyckte om att träna, köra både bil och motorcykel, hon älskade att åka skidor och fjällvandra i Hemavan där hon hade en stuga.

Hon har även studerat ett år på Framnäs folkhögskola med inriktning på musik. Hon älskade att sjunga och berörde oss alla med sin fantastiska röst. Hon har sjungit på flertal bröllop och dop.

Efter sitt första tandemhopp var hon lyrisk och bestämde sig direkt för att ta fallskärmscertifikat. Stina levde livet fullt ut och var alltid redo för nästa äventyr.

För Stinas skull ska vi släppa in ljuset i våra hjärtan, fira och känna tacksamhet för den tid vi fick tillsammans.

Vackra, kloka, fina, underbara Stina - hon fattas oss! Livet kommer aldrig att bli detsamma utan henne. Innerligt älskad och saknad av så många.