Får att kunna se våra livesändningar på din tv behöver du antingen en Chromecast eller en Apple tv. Din enhet behöver också vara ansluten till samma wifi-nätverk som din Chromecast eller Apple tv.

Det går för närvarande endast att strömma våra livesändningar (eller repriser av dessa) till din tv. Vanliga videoklipp eller program går inte att strömma till din tv.

Strömma till Apple tv

Med en Iphone, Ipad eller Apple dator kan du via AirPlay strömma video till din tv. Detta fungerar både med vår nyhetsapp och med webbläsare som Google chrome eller Safari.

Du måste vara ansluten till samma wifi-nät som din Apple tv.

När du startat livesändningen i spelaren aktiverar du AirPlay genom ikonen i nedre högra hörnet (liknar en skärm med en pil uppåt i).

Här hittar du mer support om AirPlay

Casta till Chromecast

Vi rekommenderar att du följer Googles instruktioner för att installera din Chromecast.

Gå sedan in på vår sajt via en webbläsare i din Android-enhet.

När du öppnar livesändningen i vår videospelare ska symbolen för Chromecast dyka upp – men först efter att reklamen spelat klart. Du hittar ikonen nere i högra hörnet. Välj din Chromecast-enhet där.

Det fungerar inte att casta till Chromecast om du har en Iphone eller Ipad. På androidenheter fungerar det inte att casta till Chromecast från vår nyhetsapp. Använd browsern Google chrome istället.